Termeni si conditii

Despre noi

Beautyou.ro este un magazin online de prezentare a produselor oferite spre vanzare de partenerii sai.
Toate produsele prezentate directioneaza  utilizatorul catre magazinele online care le comercializeaza, si de unde le pot fi cumpara in conditiile oferite de acestea.

Astfel, preturile, taxele de transport, conditiile de returnare si orice alte conditii comerciale sunt specificate in paginile acestor magazine.
Tranzactia efectiva se efectueaza  intre aceste magazine si cumparator.
Beautyou.ro nu comercializeaza nici unul din produsele prezentate, rolul sau fiind exclusiv unul de publicitate.

Cum se face o comanda

Utilizatorul are la dispozitie butonul “Cumpara acum” in pagina dedicata prezentarii detaliate a produsului.
Acest buton conduce la pagina comerciantului, dedicata acelui produs, unde veti putea cumpara produsul conform indicatiilor din pagina respectiva.

Responsabilitati

Datele referitoare la produsele prezentate de Beautyou.ro sunt preluate in totalitate de la partenerii sai, in scop de informare.
Beautyou.ro isi declina orice responsabilitate in privinta preturilor practicate de partenerii sai, a modalitatilor de plata, stocurilor, garantiilor, modalitatilor de livrare, retururilor si a altor termeni si conditii care tin de comercializarea online a produselor.
Desi se intampla foarte rar, aceste  elemente pot suferi oricand modificari de ultim moment pe site-urile de origine,  in raport de datele preluate si prezentate de Beautyou.ro.
Pentru acest motiv, va rugam ca, pentru a achizitiona in deplina cunostinta de cauza orice produs de pe un site partener, sa studiati cu atentie toate detaliile referitoare la vanzare, prezentate pe site-ul respectiv.

Speram sa aveti o experienta cat mai placuta pe Beautyou.ro.